У Південній Австралії та Британії вивчали, які горіхи найкращі
Фахівці з Університету Південної Австралії давно вивчають горіхи, сподіваючись знайти універсальний продукт, який відповідав би таємним бажанням людей, які мріють не лише схуднути, а й ґрунтовно зміцнити здоров'я, що похитнулося від надлишку шкідливого холестерину, печінок і печінок.
Після серії наукових експериментів вони зупинили увагу на мигдалі, що має дивовижний смак і насичений поживними речовинами.
Зібравши 140 добровольців віком від 25 до 65 років із явними ознаками надмірної ваги та ожиріння, вони розділили їх на дві команди.
У дієті учасників першої групи був присутній мигдаль. У раціоні харчування другої команди добровольців цих горіхів не було. Перед тим, як розпочати 30-денне випробування, дослідники проаналізували стан здоров'я всіх учасників експерименту.
Через місяць вчені з'ясували, що мигдаль позитивно вплинув на серцево-судинну систему добровольців, які встигли полюбити смачні горіхи, допоміг їм схуднути, знизити рівень поганого холестерину ЛПНГ у крові, покращити роботу серця та печінки.
Вчені вважають, що такі результати не випадкові.
У мигдалі багато корисної клітковини, білка, він багатий на вітаміни, мінерали, ненасичені жири, у тому числі омега-6 і невелику кількість омега-3, амінокислоти, антиоксиданти.
Ці речовини позитивно впливають на процеси, що відбуваються в організмі. Вони прискорюють метаболізм, покращують кровообіг, очищають тіло від токсинів, знижують рівень поганого холестерину, повідомив науковий журнал Obesity.
Гіпотези підтвердились. науковому експерименті, пов'язаному з мигдалем. Його проводили вчені із лондонського Королівського коледжу.
Вони з'ясували, що мигдаль покращує склад мікрофлори кишківника. На їхню думку, всього жменя горіхів на добу змінить мікробіоту та зміцнить здоров'я. UG.RU повідомляло, чому цей продукт неодмінно має бути в раціоні жінок, які дбають про себе.
- Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы получить возможность отправлять комментарии















