Гарячі новини

Американські ЗМІ:Майбутні вибори до конгресу США можуть виявитися вирішальними не лише для Республіканської та Демократичної партій, а й для України

Проміжні вибори до конгресу США, що відбудуться в листопаді 2023р., можуть виявитися вирішальними не тільки для традиційної бороьби Республіканської і нині правлячої Демократичної партій, а й для України, пишуть  Punchbowl News та Politico.

Зокрема, лідер республіканської меншості у палаті представників конгресу Кевін Маккарті заявив, що у разі перемоги його партії на проміжних виборах, призначених на 8 листопада, законодавці навряд чи будуть готові беззастережно підтримувати Київ за «безлімітним» фінансовим планом.

"Думаю, що нам доведеться жити в умовах рецесії, і люди навряд чи захочуть виписувати Україні чеки з не проставленою там сумою", - сказав він у розмові з Punchbowl  News .

«Україна важлива, але водночас вона не може бути єдиним предметом турбот, і мова в цьому випадку не повинна йти про безумовну (фінансову) підтримку», - додав законодавець.