Гарячі новини

В Київі 15 та16 лютого відбудеться 3-й Всеукраїнський Форум переселенців з Криму і сходу України

3-й Всеукраїнський Форум переселенців з Криму і сходу України пройде 15 та 16 лютого в Ктїві. Про це повідомляє "Гурт".

Громадська організація «Кримська Діаспора» від імені Оргкомітету запрошує перескеленців взяти участь в роботі 3-го Всеукраїнського Форуму внутрішньо переміщених осіб з Криму і сходу України, який пройде 15 та 16 лютого 2016 року в Києві.

1-й день Форуму «РОБОТА переселенцям» присвячений питанням працевлаштування ВПЛ, ведення бізнесу та підтримки підприємницьких ініціатив, а також додаткової освіти для переселенців.

2-й день Форуму «ЖИТЛО переселенцям» присвячений вирішенню проблем з житлом (тимчасовим і постійним) і виділенням земельних ділянок для переселенців під будівництво.

У роботі Форуму переселенців запрошуємо взяти участь представників влади, бізнесу, громадських та міжнародних організацій, які займаються питаннями ВПЛ, а також засоби масової інформації та інші зацікавлені сторони.

Організатори не покривають витрати на проживання та проїзд учасників, тому рекомендуємо Вам заздалегідь подбати про свій комфорт. Не пропустіть ключову подію, яка визначить напрямр наших спільних дій на найближчий 2016 рік!

Контакти