Гарячі новини

Пункти тестування на визначення антигена коронавірусу мають бути облаштовані на КПВВ Донбасу

Пункти тестування на визначення антигена коронавірусу мають бути облаштовані на КПВВ.

Відповідні зміни до постанови Уряду від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 5 січня 2021 року № 9.

У документі, зокрема, йдеться, що самоізоляція, обсервація особи у зв’язку з прибуттям з тимчасово окупованих територій в Донецькій та Луганській областях, Автономної Республіки Крим та м. Севастополя припиняється в разі одержання негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який проведено після перетинання контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповані території в Донецькій та Луганській областях, Автономної Республіки Крим та м. Севастополя та виїзду з них.

Пункти тестування на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 мають бути облаштовані на контрольних пунктах в’їзду на тимчасово окуповані території та виїзду з них.