Гарячі новини

Броньовані автомобілі, які виробляє "Українська бронетехніка" на 30% дешевше за імпортні

Броньовані автомобілі, які виробляє "Українська бронетехніка" на 30% дешевше за імпортні, наголосив гендиректор ТОВ "Українська бронетехніка" Владислав Бельбас у своєму інтерв'юЮ пише Інсайдер.

"Ми готові власним коштом, без залучення держави, збільшувати потужності з виробництва. Потрібні лише замовлення", - зазначив він.

"Перевага вітчизняних компаній не лише у швидкому ремонті на власних заводах, а й багаторічних випробуваннях машин в умовах війни. Держава сотнями купувала броньовики "Новатор" та "Козак" ще під час локальної війни на Донбасі. За цей час конструктори встигли побачити недоліки та адаптувати машини під війну саме на території України з її ґрунтами, кліматом та характером бойових дій", - йдеться у матеріалі.

"Нові виклики на полі бою породжують нові моделі машин. Наприклад, зараз у Сил оборони з'явилася потреба у перевезенні більшої кількості людей. Тому "Українська бронетехніка" з ініціативи кількох замовників створила збільшену версію машини "Новатор" на 10 місць. Початкова версія вміщала тільки 5 осіб", - констатує автор матеріалу