Гарячі новини

Bloomberg: Є нова готовність України дозволити транспортування російського природного газу через її територію після закінчення поточної транзитної угоди у 2024 р

Bloomberg пише про нову готовність України дозволити транспортування російського природного газу через її територію після закінчення поточної транзитної угоди у 2024 році.

"Після 2024 року робота над деталями угоди може бути завершена найближчим часом», таку заяву зробив прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо після зустрічі з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем, заявивши про готовність України дозволити транспортування російського природного газу через її територію після закінчення поточної транзитної угоди у 2024 році.

«Виникла домовленість про те, що транзит російського газу через Україну, ймовірно, продовжиться, і це чудова новина. Це означає, що ми в Словаччині також зможемо продовжити транзит цього газу, який також піде на користь Австрії та Італії. Я вірю, що ми зможемо завершити роботу над деталями цієї угоди найближчим часом», – заявив Фіцо.