Гарячі новини

В Сєвєродонецьку поліція встановлює обставини пожежі в гуртожитку, в результаті якої загинув чоловік

В Сєвєродонецьку поліція встановлює обставини пожежі, в результаті якої загинув чоловік. Про це повідомила начальник прес-служби Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай на своїй сторінці в Facebook.

Повідомлення про загоряння, що сталося в гуртожитку на перехресті пр. Дружби Народів та вул. Б. Ліщини, надійшло до Сєвєродонецького відділу поліції о другій ночі. Після ліквідації пожежі, в одній з кімнат було виявлено тіло чоловіка. 21 людину, двоє з них - діти, силами поліції евакуйовано до «Табору для біженців» на базі ДСНС. Зараз їм надається необхідна допомога. Правоохоронці встановлюють обставини, що призвели до надзвичайної події.

На місце події негайно прибули правоохоронці на чолі з керівництвом ГУНП в Луганській області та Сєвєродонецького відділу поліції. З метою недопущення жертв, поліцейські з рятівниками евакуювали мешканців гуртожитку. На місці пожежі медичну допомогу було надано 47-річній жінці, яка в результаті пожежі отримала опік полум’ям обох кінцівок, вуха та дихальних шляхів, 80 та 65-річним жінкам діагностовано ситуаційну реакцію на стрес, 33-річний чоловік отримав розтягнення зв’язки, коли намагався вистрибнути з другого поверху палаючої будівлі.

Після ліквідації пожежі в одній з кімнат гуртожитку було виявлено тіло чоловіка. Наразі його особу встановлюють поліцейські.

На місці пожежі виставлено охорону з числа поліцейських з метою збереження майна потерпілих та речових доказів. Даний факт зареєстрований, причини загоряння встановлюються.