Гарячі новини

Сьогодні має бути відновлено водопостачання у Лисичанську. Уразі не підключення до 17:00 буде зібрана комісія та введено надзвичайний стан - Шведов

Сьогодні має бути відновлено водопостачання у Лисичанську.У разі не підключення до 17:00 буде зібрана Лисичанська комісія ТБНС та введено надзвичайний стан, - написав в Фейсбук радник Голови в Луганська обласна державна адміністрація Віталій Швєдов.

"Сьогодні має бути відновлено водопостачання у Лисичанську, написав Віталій Шведов. -За рішенням комісії ТБНС ЛОДА сьогодні має бути сьогодні відновлено Енера-Схід постачання електричної енергії Лисичанськводоканалу. З зобов'язаням до 13 травня доплатити недостаючу суму. З моменту відновлення постачання потрібно ще близько п'яти годин для наповнення системи.Додатково ми попередили, що у разі не підключення до 17:00 буде зібрана Лисичанська комісія ТБНС та введено надзвичайний стан у міста"

Накануне он сообщал в соцсетях, пытаясь дать городу информацию о б этой затянувшейся форсмажорной ситуации :

"По ситуации: у водоканала была переплата Энере порядка 350 тыс. плюс 25 апреля водоканал оплатил ещё 1млн 250 тыс, итого 1млн 600 тыс оплачено. Но Энера отказалась поставлять электроэнергию. Сегодняшние переговоры не дали пока результата, Энера, у которой 1млн 600тыс, которые получила от водоканала , а поставлять электроэнергию отказалась, под предлогом, что не вся сумма предоплаты, а поставщик последней надежды Госпредприятие Укринтерэнерго тоже не может начать поставку так как у водоканала долга за прошлый период-месяц перед поставщиком нет, а есть даже предоплата. А поставщик ПОНа якобы принимкет на обслуживание в связи с возникшими долгами, но скорее это то что Укринтерэнерго просто тоже не горит желанием принимать водоканал, та как с прошлого периода ещё остался долг. Потому сегодня принято решение для урегулирования всех этих вопросов провести завтра в 11:00 комиссию ТБЧС области по этому вопросу. Надеюсь на позитивный результат".