Гарячі новини

"З цим питанням не до нас". У Івано-Франківську переселенці скаржаться, що чиновники не хочуть допомогати при порушеннях трудового законодавства

У Івано-Франківську переселенці з Донбасу скаржаться, що чиновники та правоохоронні органи не хочуть втручатися в ситуації, коли  порушується трудове законодавство  при працевлаштуванні. Про це вони пишуть в соцмережах.
 
АКТУАЛЬНОЕ
 
 

Друзі, наші походи по колам кабінетів держслужбовців (читай "колам пекла") продовжуються. Загальний месседж :"З цим питанням не до нас. Ми не вповноважені." Тобто нагибати через коліно переселенців повноваження є, а захистити наші права - ні. Будемо цю ситуацію міняти. Управління з питань праці наразі немає повноважень перевірки. Соцдепартамент не має бажання розібратися з порушенням трудового законодавства і всіляко намагається відійти в бік (зазняла на відео опус очільника юридичного відділу департаменту на тему "чому я не сокіл, чому не літаю...". У прокуратури (!) з жовтня 2014 р. нема повноважень проводити перевірки за зверненнями фізичних/юридичних осіб тощо. Всі працюють, отримують зарплату, але ніхто ні за що не відповідає. Підкажіть, де проходить ця тонка межа між демократією та анархією? Бо ситуація в країні нагадує другий варіант. Тож, якщо ваші права порушені, ідіть собі з богом, сподіваючись на вищу справедливість, а не закон. Тим не менше, рухаємося далі .

 
 
Комментарии
Дарья Сурело Іра, просто ніхто не хоче брати на себе відповідальність у таких установах. Їх рухає тільки страх або веселий повштох вищого рангу організації. Це і є анархія. Це є закон державних установ. Ідіть туди, не знаю куди... вічно посилаючі у безодню.
НравитсяЕще реакции
Ответить17 ч
Удалить
Марина Мінкіна Не анархия, а бюрократия в чистом виде. Просто местная власть враждебно настроена к переселенцам, никто навстречу нам не пойдет
Нравится
Ответить17 ч
Удалить
Ирина Мищенко Есть закон, который они обязаны соблюдать. Не хотят - это другое дело. Тут болото. Всем тёплого и уютно :))