Гарячі новини

У заключному слові Савченко звинуватила Верховну Раду та уряд, які "за чотири роки нічого не зробили для всього народу України та для завершення війни на Донбасі"

Депутат Надія Савченко у своєму заключному слові зробила виклик   Верховній Раді та уряду, які за чотри роки "нічого не зробили для всього народу України та для завершення війни на Донбасі".

Савченко заявила, що потрібно змінити політичну систему й дати виборцям можливість відкликати нардепів, оголошувати імпичмент президенту та проводити референдуми, які б реально впливали би на дії  влади.

"В України дійсно є вихід без терактів, без складних моменті, які можуть зруйнувати її. Є простий і законний вихід – це зміна політичної системи та нова  конституція", – заявила Савченко.

Нагадаємо, що сьогодні в парламенті Н.Савченко  звинуватила  Луценко та нинішній склад ВР в тому, що    вони пришли до влади в той самий спосіб,  в якому звинувачують сьогодні ії, що між ними та народом пролягає "червона смуга" .

"Я бачив відео, цього достатньо, бо видно, що Надія Савченко чітко говорить про намагання застосувати вибухи в центральній частині Київі.... Цього достатньо, щоб  застосувати до ней  ті три статті, які були затверджені. .... А в цілому це свідчить про те, що в України  зруйновані певні моральні бар"єри", - прокоментував   події оппозіціонер, юріст та представник від   "Батьківщини" Сергій Власенко.