Гарячі новини

У Хмельницькому жінкам-переселенкам з Донбасу та Криму допоможуть започаткувати власний бізнес

У Хмельницькому жінкам-переселенкам допоможуть започаткувати власний бізнес.

Загальною метою проекту є підвищення економічної активності жінок-переселенців через надання юридичної та іншої підтримки у започаткуванні власного бізнесу, просування та захист їхніх трудових прав, захист від дискримінації за ознакою статі.

Для цього у 4 регіонах на базі громадськиї організацій вже діють регіональні консультаційні центри, куди можуть звертатись жінки-переселенці за захистом своїх прав. Проект фінансує Канадський фонд місцевих ініціатив CFLI.

В рамках проекту вже проводяться лекції в кожному з чотирьох регіонів щодо захисту прав жінок в галузі зайнятості та питань відкриття та ведення власного бізнесу, перереєстрації бізнесу, трудові права та роз’яснення законодавства.

В місті Хмельницькому вже діє регіональний консультаційний центр та обладнано робоче місце з комп'ютером та доступом до мережі Інтернет, яким можуть скористатися переселенці для пошуку потрібної їм інформації. Для отримання допомоги можна звертатить за адресою: г.Хмельницький пров.Пушкіна, 1 ХОГО «Подільська правова ліга» або за телефоном (0382) 72-01-95.

Джерело: http://vsim.ua