Гарячі новини

На ДП «Селидіввугілля» голодують працівниці непромислової групи. У жінок почалися проблеми зі здоров' ям

Уже триває дев’ята доба, як на  ДП «Селидіввугілля» голодують працівниці непромислової групи.  Сьогодні зранку їх оглянула бригада медиків із міської лікарні.

Про це повідомила лаборант вуглехімічної лабораторії №3 шахти «Курахівська» Лариса Малик. Разом із нею участь у голодуванні беруть відбірниці проб ВТК Наталія Мєднікова, Катерина Богдан та Олена Сорокіна. За твердженням медиків, найгірший стан у Наталії Мєднікової та Катерини  Богдан, які відмовляються від їжі найдовше - з 2 січня. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець.

«У Наталії Мєднікової почалися алергічні реакції, - розповіла Лариса Малик. – Із Катериною Богдан вони настільки виснажені, що здебільшого лежать. Оскільки вони голодують найдовше, то у них понижений тиск. А у нас із Оленою Сорокіною навпаки – дещо підвищений. Температура у всіх – трохи більша за 37 градусів. Лікарі кажуть, що це природня реакція на стресову ситуацію. Також вони зафіксували, що у кожної з нас вміст цукру у крові перевищує норму».