Гарячі новини

Гайдай передав шахтарям ДП «Первомайськвугілля» нагороди від президента України

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай завітав до працівників ДП «Первомайськвугілля»в Луганській області,щоб передати гірникам державні нагороди від Президента України Володимира Зеленського, повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

На початку зустрічі Сергій Гайдай привітав присутніх з Новорічними та Різдвяними святами, а також передав шахтарям ікону від Митрополита Мукачівського та Ужгородського Феодора. Голова ОДА побажав, щоби "святиня була захистом для наших підземних працівників".

«Я народився на Луганщині, проте ніхто з моїх рідних ніколи не був дотичним до гірничої справи. Наш шахтарський край має міцні традиції, які поважають усі жителі регіону. Тому вважаю, що моїм обов’язком є на власні очі побачити умови в яких працюють гірники», – наголосив очільник Луганської області.

За вагомий особистий внесок у зміцнення енергетичного потенціалу держави гірників було відзначено орденами «За доблесну шахтарську працю» ІІІ ступеня.

Так, було нагороджено бригадира гірників очисного забою шахти «Карбоніт» Василя Дусенка, гірників очисних забоїв шахти «Гірська» Олександра Сичова та шахти «Тошківська» Володимира Опрю, а також електрослюсаря підземної дільниці з ремонту та налагодження гірничо-шахтного обладнання відокремленого підрозділу «Спеціалізоване управління» Сергія Пантелеймона.