Гарячі новини

"Захід". У Закарпатті та Прикарпатті "інстабабці" ганяють на кабріолеті та влаштовують батл , через що збирають мільйонні перегляди в соцмережі

Після сюжету про бабу Рину із Закарпаття, яка ганяє полем на кабріолеті, до редакції звернулися родичі іншої зірки соцмереж і запевнили, що їхня інстабабця з Івано-Франківщини в Інтернеті вже шостий рік – і разом з онуком, курми і козами, йдеться в сюжеті ТСН.

 

 

>Пані Оксана зустрічає рідних.

«Шо там, бабо, хайпом трохи пахне у нас?» – питає онук жінку з телефоном у руках.

Під відео з жінкою пів мільйона переглядів. Онук знімає, баба говорить, люди дивляться.

«В селі мені трошки кажуть: «Інстабабця, привіт», – каже пані Оксана.

Хайпова родина – це коли кози в сараї і кури на подвір’ї – це передусім контент.

«Я коли бабу знімав, то вона все зла, але ж я знаю, що вона це любить. Я коли це виставляю в Інтернет, то вона каже: «Покажи коментарі, що там про мене пишуть», – розповідає онук.  

Інша бабця Рина нещодавно здобула славу, коли гасала полем на кабріолеті. Цей сюжет ТСН показала минулого тижня. Відео розлетілось Інтернетом і дісталося Франківщини. Тамтешня інстабабця, а радше її онук,  обурилися. Дмитро задумав батл – між власною інстабабою і дев’яносторічною водійкою кабріолета, яка напередодні пересіла на вантажівку.

Тож онуки виходять на відеозв’язок і бабці мило спілкуються про вік одна одної, а далі від здоров’я рідних бабці переходять до обговорення карантину і церковних тем. Попри всі намагання онуків нове покоління блогерок промінює батл на приязну розмову.

«Нє, батлу не буде. Всього вам найкращого. Баба не хоче хайпу, баба хоче популярності», – каже пані Оксана.