Гарячі новини

"Захід". Прикарпаття презентуватиме туристичний потенціал в США

На міжнародній туристичній виставці «New York Times Travel Show», яка відбуватиметься упродовж 24-26 січня 2020 року в Нью-Йорку, туристичні можливості Івано-Франківської області вже вдруге презентуватиме Агенція регіонального розвитку.Про це йдеться на сторінці Івано-Франківщина туристична, пише Бліц-інфо та  Галка..

«Наші Карпати унікальні – це вершини та хребти для любителів активного відпочинку, мальовничі колоритні села поміж гір, що напувають спокоєм, ідеальні для рафтингу гірські річки для шанувальників екстриму, стрімкі гірськолижні траси для професіоналів та спуски для початківців – все це ви знайдете в нашій області. А чого лиш варті полонини з традиційними сироварнями?! Розповідати про переваги відпочинку на Прикарпатті можна дуже довго, тому варто самостійно переконатися в самобутності нашого краю. Саме з метою промоції Івано-Франківщини ми беремо участь в «New York Times Travel Show». Адже ні для кого не таємниця, що про Україну в США знають не так багато, а що вже й казати про Івано-Франківськ?!» – розповідає директор Агенції Віктор Вінтоняк.

Представники Агенції будуть учасниками загальнонаціонального стенду України разом із колегами зі Львова, Одеси, Києва та МАУ.

Український стенд на цій престижній виставці подорожей та туризму вже четвертий рік поспіль організовує фундація «США-Україна» (USUF), оскільки популярність України як місця призначення продовжує стрімко зростати.

Цьогорічне туристичне шоу, очікується, відвідають понад 35 тис. гостей, а участь у заході візьмуть понад 700 експонентів з-понад 175 країн, що робить виставку найбільшим туристичним ярмарком у Північній Америці.

Участь Агенції відбувається за інформаційного та методичного сприяння управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації у рамках розвитку державно-приватного партнерства та спільних маркетингових проєктів Туристичної ради Івано-Франківської області.

Для довідки. За даними моніторингу, у 2016 р. Івано-Франківську область відвідало 4.4 тис., у 2017 р. – 4.7 тис., у 2018 р. – 4.5 тис. американців. Відвідувачі зі США входять до ТОП 10 країн іноземного туристичного потоку нашого краю.