Гарячі новини

"Захід". Представництво ЄС їде до Франківська (ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)

Представництва ЄС в Україні пропонує ряд цікавих заходів з четвертого по шосте вересня в Івано-Франіквську та Надвірній., пишеГалка.

Дискусія-тренінг «European projects lab for NGOs» відбудеться 4 вересня. "Запрошуємо громадські організації поділитися власними ідеями для грантових заявок. Також буде проведено Антитренінг «Як НЕ отримати грант від донора». Деталі тут.Час: 14:00 – 17:00.

Місце: м. Івано-Франківськ, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, вул. Шевченка, 57, центральний корпус, аудиторія 25, 2-й поверх.", 0 передають організатори.

РОЗВАГИ

Івано-Франківськ. Гра “Eurosession” для молоді5 вересня перевірте, що ви знаєте про ЄС.

Час: 10:00 – 11:30.

Місце: м. Івано-Франківськ, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, вул. Шевченка, 57, центральний корпус, аудиторія 25, 2-й поверх

БІЗНЕС

Івано-Франківськ. Європейські форуми та виставки: можливості для українського бізнесу5 вересня про це йтиметься на спеціальному воркшопі для підприємців. Деталі за посиланням.

Час: 13:00 – 16:00.

Місце: м. Івано-Франківськ, Івано-Франківський Центр розвитку місцевого самоврядування, вул. Галицька, 63-А.

РОЗВАГИ

Надвірна. Гра “Eurosession” для молоді6 вересня перевірте, що ви знаєте про ЄС.
Час: 10:00 – 11:30. Місце: м. Надвірна, Надвірнянський ліцей, вул. Петрушевича, 12.

МОЖЛИВОСТІ

Надвірна. Як ЄС допомагає втілювати ідеї в освіті, культурі та бізнесі? 6 вересня презентація найцікавіших відкритих конкурсів та програм ЄС для України.

Час: 13:30 – 14:30.

Місце: м. Надвірна, Надвірнянська міська рада, вул. Мазепи, 29, сесійна зала, 1-й поверх.