Гарячі новини

" Захід. Ноу-хау"На Франківщині з приходом теплих днів продовжили організовувати табори для пенсіонерів. В Лимницю виїхали перші 44 особи (ФОТО)

На Франківщині після зимової перерви до Лімниці повертаються табори для людей "золотого віку" - пенсіонерів. Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА.

1 квітня на відпочинок вирушила перша група пенсіонерів – 44 особи.

"Протягом трьох днів на них чекає насичена програма: лекції про здоровий спосіб життя, спорт, освітні зустрічі, лікувальні процедури, концерти, дискотека, перегляд фільмів – все, як у кращих таборах. А минулих заїздів найспортивніші мали змогу опанувати східне мистецтво – йогу" ,  розповіли в прес-службі.

Ініціативу таборів для людей “золотого віку” минулоріч запровадив міський голова Руслан Марцінків. «Хотілося бодай кілька днів такого релаксу подарувати нашим бабусям і дідусям. Щоб вони забули про городи, низькі пенсії, проблеми дітей та онуків і на кілька днів повернулись у безтурботну молодість», – зазначив він.

Як розповів директор департаменту соціальної політики Василь Семанюк, протягом квітня, до Великодніх свят, до Лімниці вирушить чотири групи пенсіонерів. Але величезний попит на відпочинок залишається, зараз на черзі – 122 особи. Тому будуть продовжуватимуть практику таких таборів й надалі.

http://www.ostrovok.lg.ua/sites/default/files/oga2.jpg