Гарячі новини

“Укрзалізниця” зупиняє продаж квитків до Івано-Франківської області

Укрзалізниця з 00 год. 00 хв. 26 лютого до 12 березня 2021 року призупиняє продаж квитків у напрямку населених пунктів Івано-Франківщини та у зворотному напрямку.

 Продаж проїзних документів буде відновлять відразу після поліпшення епідеміологічної ситуації в регіоні, повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці».

Для пасажирів, які придбали квитки раніше, опрацьовують механізм, який дасть змогу безпечно дістатися  місць призначення.

Водночас «Укрзалізниця» розширює можливості для повернення квитків: пасажири, які через карантинні обставини будуть змушені змінити свої плани, зможуть зручно та безпечно повернути квитки у будь-якій залізничній касі країни, при цьому їм відшкодують повну вартість  квитка. Повернути квитки можна упродовж 30 днів, починаючи з 26 лютого.

24 – 25 лютого всі поїзди прямуватимуть за розкладом. У продажу наявні ще понад 4000 квитків на 15 рейсів з Івано-Франківщини й за потреби будуть надані додаткові вагони, щоб дати змогу максимально безпечно покинути регіон тим, хто вже запланував подорож.

 А пасажирам, які планують поїздки в гори, пропонують альтернативні маршрути до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славсько.