Гарячі новини

У суворій Канаді прогнозують "пекельно спекотне літо "

Після рекордно спекотного літа в 2022 році Канаду може чекати новий палючий сезон, згідно з довгостроковим прогнозом " Farmer's Almanac ", пише Ванкуверок.
 
У прогнозі йдеться, що в більшості регіонів Канади стоятиме "жорстока" спека, яка відчуватиметься в основному наприкінці червня до початку вересня, а температура в деяких регіонах досягне 32 °C.
 
У преріях можуть спостерігатися високі температури з кількістю опадів вище середнього, тоді як у Квебеку очікується спекотна спека і суха погода. В Онтаріо, швидше за все, буде вологіша і вогкіша погода, у той час як у Британській Колумбії та Атлантичних провінціях буде сухо, але спекотно, йдеться в Almanac. 
 
УВАГА! У зв'язку з останніми блокуваннями, підписуйтесь на наш канал у Telegram , щоб не пропустити важливі новини 
 
Хоча прогноз є попереднім, старший метеоролог Міністерства довкілля Канади Девід Філліпс каже, що він відповідає тенденції зростання температури в Канаді за останні 20 років, оскільки наслідки зміни клімату створюють нову норму для літньої погоди.
 
Міністерство охорони навколишнього середовища Канади опублікує свій прогноз на літо наприкінці травня. За словами Філліпса, згідно з попереднім прогнозом, літо на більшій частині Канади буде тепліше за норму, за винятком західної частини Нунавута і деяких арктичних островів у Північно-Західних територіях, де температура буде нижчою за норму.