Гарячі новини

У Канаді буде переглянуто програму довірених мандрівників NEXUS

Міністр транспорту Омар Альгабра заявив, що оновлена програма прискорить проходження черг NEXUS та довірених мандрівників за рахунок усунення елементів, які забирають час під час проходження контролю безпеки, пише Наш Ванкувер.

Число охочих переїхати до Канади зменшилось у першому кварталі 2023 року
 
"Це стосується можливості провозити в ручній поклажі ноутбуки, велику електроніку та сумісні рідини та гелі", - сказав Альгабра.
 
Ці нові правила безпеки будуть введені в Торонто, Ванкувері, Калгарі, Едмонтоні, Вінніпезі та Монреалі в період з 7 по 21 червня, сказав Альгабра в ході оголошення, яке відбулося в міжнародному аеропорту Торонто Пірсон.
 
Зміни також дозволять дітям 17 років і молодше, разом із дорослими 75 років і старше, супроводжувати перевірених мандрівників через службу безпеки за умови, що вони перебувають на одному бронюванні.
 
За словами Альгабри, мандрівники, які вже мають карти NEXUS та карти довіреної особи, вже мають право на участь в оновленій програмі.
 
Упродовж кількох місяців міністерство транспорту Канади та управління прикордонних служб Канади (CBSA) здійснювали успішну пілотну програму в аеропорту Пірсон з метою підготовки до напружених літніх місяців подорожей.
 
Минулого літа в аеропортах виник хаос після того, як внаслідок різкого збільшення кількості подорожей після пандемії аеропорти та авіакомпанії виявилися перевантаженими.