Гарячі новини

Священики-будівельники з Франківська стажуються у Німеччині (ФОТО)

Священики-будівельники з Франківська стажуються у Німеччині, розповідає Курс.

Побачити працю німецьких колег, перейняти цінний досвід та привезти нові ініціативи – така мета стажування трьох працівників Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ в німецькому місті Кельн.

Зображення 1 / 5Використовуйте клавіші  для перегляду

 

 

 

 

 

Протягом двох тижнів працівники будівельного відділу Івано-Франківського ахієпархіального управління УГКЦ отець Роман Кузьмінський, отець Іван Горнецький, а також отець Маркіян Букатчук проходять стажування в будівельних структурах Генерального вікаріату архідієцезії Кельн в Німеччині. Впродовж цього часу вони вдосконалюють свої знання про розвиток та управління будівельними проектами, повідомляє прес-служба архієпархії.

Також метою стажування є перейняти досвід щодо процесу керівництва будівельними роботами, планування та розвитку проектних пропозицій та концепцій. Окремо важливим фактором для удосконалення роботи франківців є закордонний досвід у сфері організації праці та структурного менеджменту.

Стажування передбачає теоретичну та практичну частини – наочне ознайомлення зі зреалізованими будівельними проектами Архідієцезії Кельн. Це католицькі школи та інші навчальні заклади, а також об’єкти нерухомості.

"Побачити та взяти участь у робочому процесі – це те, що дозволяє швидко вчитись та переймати конструктивний досвід. Безсумнівно, можу запевнити, що ці знання стануть поштовхом для подальшої праці для розвитку Івано-Франківської архієпархії", – зазначив отець Іван Горнецький.