Гарячі новини

"Розбудова Франківська": мешканцям міста пояснюють, в чому перевага монолітно-каркасного будівництва та будівництва з цегли ( Фото|Відео)

Івано-Франківськ,як і деякі інші  міста області, продовжують перетворюватися в сучасні європейські міста. Про це повідомляє кореспондент Ostrovok.

В Івано-Франківську вибір квартир у новобудовах собгодні  є достатньо великим.

Найбільш фінансово привабливим є інвестування в новобудови ще на початковій стадії будівництва. Тоді ціна на об’єкти нерухомості найнижча, порівнюючи з цінами після здачі будинку в експлуатацію. Зазвичай можна говорити про 15-20% економії. При цьому купити квартиру дешевше можна лише у новобудовах, адже на вторинному ринку таких пропозицій немає.

«Купівля квартири чи іншої нерухомості є важливим і відповідальним кроком, саме тому дуже важливо оцінити всі варіанти і ризики заздалегідь. Компанія «МЖК Експрес-24», підготувала для потенційних покупців ряд програм, за якими можна доступно придбати житло, як у Івано-Франківську, так і в Коломиї. Діють програми розтермінування, програми для молодих сімей, програми початкового інвестування, які дають можливість не лише зекономити при купівлі квартири кошти, але і вибрати для себе найкращу квартиру», – зазначив директор будівельної компанії «МЖК Експрес-24» Олекса Салига.

Оскільки інвестиції у будівництво на початковій стадії найбільш ризиковані, ім’я забудовника у даному випадку, відіграє вирішальну роль. Ключовими факторами при виборі забудовника слугують його репутація та позитивна історія діяльності на ринку. Це не тільки загальний стаж та кількість реалізованих проектів, а й дотримання термінів будівництва, наявність усієї необхідної документації.

Житловий комплекс “Писанковий” м. Коломия

 

«Будівельна компанія «МЖК Експрес-24» на ринку нерухомості більше 23 років. Наша компанія є неодноразовим номінантом та переможцем у регіональних і всеукраїнських конкурсах. У 2015 році компанія прийняла участь у номінації “Житлове будівництво” конкурсу “Кращі будинки і споруди України 2015 року”, який проводить Мінрегіонбуд  разом з Архбудінспекцією, в якому стала одним із лідерів. За час своєї діяльності будівельною компанією збудовано і введено в експлуатацію більше 230 тис. кв.м. житла, а тисячі людей отримали омріяне житло і стали щасливими власниками квартир», – зазначив директор будівельної компанії «МЖК Експрес-24»Олекса Салига.

 

Головною перевагою придбання нерухомості на ранніх стадіях будівництва новобудови є свобода вибору. У цьому випадку інвестор може самостійно вибрати потрібний йому варіант житла, його планування, поверховість, розташування і навіть вид з вікон. Чим ближче зведення будинку до закінчення, тим варіантів менше.

Житловий комплекс “MILLENNIUM APARTMENTS”

«У 2017 році будівельна компанія «МЖК Експрес-24» розпочала будівництво двох великих проектів: житловий комплекс європейського рівня “MILLENNIUM APARTMENTS”, який знаходиться в екологічно чистій та зеленій частині Івано-Франківська та житловий комплекс «Писанковий» в місті Коломия, який матиме власну набережну. На даний час ми пропонуємо на вибір одно-, дво- та трикімнатні квартири різноманітних планувань. Це великі та просторі квартири з вітражними вікнами та комфортним плануванням, які задовольнять потреби найвибагливіших клієнтів», – зазначила керівник відділу продажу БК «МЖК ЕКСПРЕС-24» Наталія Бортник.

 

При виборі квартири покупці враховують такі фактори як місце розташування та ціна, але немалу роль відіграють і матеріали для зведення новобудови.

Аналітичний центр Благо дослідив переваги та недоліки цегляних і монолітно-каркасних будівель.

Довгий час саме перший тип житла вважався одним з кращих, адже цегла є екологічно чистим продуктом, яка має властивість регулювати мікроклімат усередині приміщення, а також чудово утримує тепло, дозволяючи суттєво економити на опаленні. Але це при умові, що забудовник використовує дорогу керамічну цеглу. Більш дешева силікатна досить вразлива до перепадів температури та вологості. Що ж стосується щілинної та пористої цегли, то вона також забезпечує чудову термоізоляцію, проте потребує ретельної роботи – якщо будівельний розчин заб’ється в порожнину, то всі переваги цього матеріалу втрачаються.

Терміни будівництва такого помешкання зазвичай досить затягнуті, адже на швидкість роботи впливають безліч факторів. Тому самі забудовники частіше воліють будувати монолітно-цегляні будинки. Зведення будівлі такого типу відбувається значно швидше.

Каркасно-монолітне будування передбачає зведення міцного залізобетонного каркасу, по якому заливають бетонну масу.

Такі помешкання мають безліч унікальних достоїнств, головним з яких для багатьох стає вільне планування та довговічність. Монолітно-каркасний дім може простояти до 250 років, а також йому не страшні вибухи, землетруси та інші катаклізми.

До переваг ще відносять вільне планування. Квартира взагалі може не мати перегородок.
Також у монолітно-каркасній новобудові відсутні ризики утворення тріщин в стінах. Тому в таких будинках можна відразу робити якісний ремонт.

За монолітно-каркасним типом зараз в Івано-Франківську зводяться комплекс апартаментів "Парус" та "Район Манхеттен".