Гарячі новини

Онтаріо SPCA розпочинає передріздв"яну кампанію усиновлення тварин

Онтаріо SPCA та Humane Society запустили святкову кампанію, спрямовану на пошук люблячих домівок для тварин.пише Оttawa.citynews.

У релізі SPCA зазначено, що свята можуть бути гарним часом, щоб прийняти тварину в дім, оскільки багато людей насолоджуються відпусткою та проводять час вдома з родиною, тому мета другої щорічної кампанії «iAdopt for the Holidays» знайти люблячі домівки для якомога більшої кількості тварин від сьогодні до Різдва.

«Є так багато способів взяти участь у «iAdopt for the Holidays» і змінити життя тварини в цей святковий сезон», — каже д-р Стефані Блек, головний ветеринарний лікар Онтаріо SPCA та Humane Society. «Якщо ви не в змозі усиновити тварину, ви можете реально змінити життя тварини, зробивши пожертву, щоб допомогти забезпечити їм турботу, притулок і любов, на які вони заслуговують».

Якщо ви вже усиновили тварину, ви можете взяти участь у фотоконкурсі наймиліших усиновлених тварин Онтаріо, щоб отримати шанс отримати щотижневі призи, а також головний приз домашньому улюбленцю, який набере найбільшу кількість голосів. 

Ви також можете зробити онлайн-пожертву або, що стало новинкою цього року, усиновити тварину, покриваючи плату за усиновлення тварини, яку потенційні усиновлювачі можуть не помітити через те, що це літня тварина або тварина з особливими потребами.

Крім того, SPCA співпрацює зі Swiffer другий рік поспіль, тому кожен, хто всиновить домашню тварину в рамках кампанії, отримає посібник із порадами та підказками щодо догляду за новою домашньою твариною. 

Минулого року близько 600 тварин знайшли люблячі домівки по всьому Онтаріо під час кампанії, яка триватиме до неділі, 25 грудня, на Різдво.