Гарячі новини

Зеленський звернувся до іранців через постачання РФ "Шахедів"

Президент України Володимир Зеленський звернувся до народу Ірану щодо постачання владою країни ударних безпілотників РФ.
 
"Хотів би звернутися безпосередньо до народу Ірану. До всіх - до суспільства, до іранських улем, кожної іранської родини, тих людей, які здатні впливати на державні рішення в Ірані. Просте питання: а навіщо вам бути співучасниками російського терору? Чому ви на боці? держави-зла? Світ бачить, що відбувається, і ви всі в Ірані бачите. Підтримку зла неможливо заперечувати", - сказав Зеленський.
 
За його словами, загалом російська армія вже випустила територією України близько 1160 іранських дронів "Шахед", з яких збити вдалося 900 штук.
 
"Ваші "Шахеди", які щоночі тероризують Україну, означають лише те, що людей Ірану штовхають ще глибше і глибше на темний бік історії", - заявив Зеленський.
 
Останнім часом Росія все частіше проводить комбіновані атаки з використанням різних типів ракет та дронів. На рахунку ППО вже майже 900 збитих "Шахедів", а всього росіяни використали близько 1160 "Шахедів", - сказав Зеленський.