Гарячі новини

Зеленський "побачив рішучість Байдена саме цього року поставити крапку в російській агресії"

Президент України Володимир Зеленський побачив рішучість Президента США Джо Байдена саме цього року поставити крапку в російській агресії. Про це Зеленський заявив у відеозверненні 20 лютого, пише Остров.

"Ми маємо зробити все, щоб саме цього року можна було поставити крапку в російській агресії, дати волю нашим на сьогодні ще окупованим територіям і дати гарантії надійної безпеки як нашій державі, так і всім народам Європи, які хочуть жити вільно та в мирі. Конкретні кроки для цього відомі. Наші оборонні потреби для цього відомі. Які активні дії для цього потрібні – дії передусім наших воїнів на фронті – теж добре відомо нашим партнерам. Потрібна лише рішучість. Сьогодні я побачив таку рішучість Президента Байдена та США", - сказав Президент України. 

"Працюємо над постачанням далекобійної зброї та інших видів озброєння, яких раніше не було в пакетах підтримки. Дякую також від імені всіх українців усім американцям – звичайним людям і лідерам громад та спільнот, членам Конгресу від обох партій і всім членам команди Президента Байдена – за те, що наші відносини – між Україною й Америкою – досягли історично найзмістовнішого рівня. Нас можна назвати справжніми союзниками, і наше союзництво з Америкою справді зміцнює світ", - підкреслив Зеленський.