Гарячі новини

Зеленський оголосив про проведення всеукраїнського опитування у день виборів

Президент Володимир Зеленский анонсував проведення всеукраїнського опитування день виборів 25 жовтня.Воно складатиметься з п’яти запитань. Відеозвернення опубліковано на сторінці президента у Facebook.

“25 жовтня на виборчій дільниці я поставлю тобі п’ять важливих запитань про те, що ми обговорюємо на вулиці, на кухні та в Інтернеті, про що сперечаємося з друзями, батьками чи таксистами, про те, що раніше нас ніколи не питали. П’ять важливих запитань, щоб дізнатися твою думку”, – йшлося у президентському зверненні.

"Пам'ятаєш, як ми разом писали мою передвиборчу програму? Щоб втілювати те, що дійсно потрібно саме тобі. Кожному громадянину України. Це була демо-версія народовладдя", – звернувся Зеленський.

Зеленський заявив, що суть цих запитань буде оголошена пізніше.

Він також відзначив, що нині Верховна Рада готується закріпити “важливий механізм народовладдя на законодавчому рівні".

Член наглядової ради "Укрзалізниці" С.Лещенко у Telegram написав, що перше питання буде озвучено завтра, 14 жовтня.

"Потім будуть оголошувати по одному запитанню на день. Очікується, що опитування пройде у вигляді голосування своєрідними бюлетенями, але не у межах виборчих дільниць, а в урни волонтерів біля них. Голосування буде добровільним. Координатором проєкту "опитування у день виборів" є заступник голови Офісу президента Кирил Тимошенко", – заявив Лещенко.