Гарячі новини

"Ви бачили такий ідіотизм?" Замість того, щоб вирішувати проблеми ВПО, Мінсоцполітики за європейські кошти розробило гру "Переселенська блуканина" - соцмережа

Замість того, щоб  вирішувати проблеми переселенців, Мінсоцполітики  за европейські кошти  розробило гру " Переселенська блуканина". Про це в соцмережах пишуть переселенці.

"Ви бачили такий ідіотизм? Міністерство соціальної політики України разом з ГО "Радник по правах переселенців" при підтримці міжнародних партнерів, презентували випуск гри "Переселенська блуканина".Замість того, щоб дійсно займатися допомогою людям та вирішувати їх проблемні питання Мінсоцполітики та ГО "Радник по правах переселенців" за кошти донорів, які призначені дійсно на допомогу переселенцям, розробляють гру.
Давайте порадимо Европейському Союзу створити гру "Бухенвальдік" або "Холокостік". Це звучить цинічно, але так воно і є. Вибачаюсь за такі приклади", - написав в Фейсбук голова ГО "Підліток" Сергій Попов.

 

Активіст ще раз цитує  координаторку "проекту":

«Мета цієї соціальної гри – крок за кроком показати шлях переселенця з моменту прийняття рішення про переїзд і проходження контрольно-пропусних пунктів, оформленню виплат, сплати комунальних послуг та отримання втрачених документів та до моменту, коли людина повністю пристосувалась до життя в новому оточенні. Таким чном, можна доступно розповісти широкій громадськості нашої країни про труднощі переселенців, з якими вони кожного дня стикаются, а також звернути увагу до порушення прав та проблем інтеграції цієї категорії громадян України», – розповіла координаторка проекту «Переселенська блуканина» Ольга Іванова.