Гарячі новини

Ветерани АТО на випадок війни провели вишколи в 15 областях та зібрали 2 тисячі чоловік - франківська Асоціація учасників АТО

З 10 квітня представники організацій, що входять до Руху Ветеранів України, проводять польові вишколи серед особового складу з числа ветеранів російсько - української війни та патріотичної спільноти, йдеться на сторінці Івано-Франківської міської асоціації учасників АТО у Фейсбук.
 
"В час, коли стоїть загроза вторгнення росії та відновлення активних бойових дій, ми не мусимо зволікати та сподіватись на допомогу центральної влади,йдеться в повідомленні. - Ми самі повинні бути готові до бойових дій проти росії, як найбільша ветеранська структура в Україні.
 
13 квітня 2014 року офіційно почалось, так зване "АТО", а насправді - російсько - українська війна. Тоді ми не були готові до того, що нас чекало. Але сьогодні ми маємо досвідчену професійну армію на фронті та ветеранів з бойовим досвідом в тилу, які готові стати на захист своєї Батьківщини!
 
Не дивлячись на пандемію, наші структуровані вишколи пройшли по всій країні.
 
Організовані групи відстрілялися в 15-ти областях. Ми зібрали близько 2000 чоловік, не маючи державного ресурсу, а майже на 90% за рахунок власних сил.
 
Коли буде наказ до мобілізації і наступу, ми готові до штурму окупованих територій. Якщо буде задача захищатись на «материковій Україні» від вторгнення, - ми будемо до останнього ворога захищати свою державу. Потрібна тільки політична воля керманичів".