Гарячі новини

У Вінниці серед вакцинованих від COVID-19 розіграють телевізори. велосипеди та автомобіль

У Вінниці розіграють автомобіль, телевізори або велосипед серед вакцинованих від коронавируса. Про це повідомляє прес-служба мерії.

 

 

Щоб мотивувати вінничан робити щеплення і захистити себе і рідних від коронавируса, міська влада вирішила організувати акцію з розіграшами цінних подарунків.

 

Участь в ній зможуть взяти тільки ті городяни, які пройшли повний курс імунізації.

Так, 26 серпня, на засіданні виконкому міськради прийняли рішення про проведення акції «вакцинують. Збережи життя ».

Міський голова Сергій Моргунов оголосив, що розігруватися будуть півсотні телевізорів, півсотні велосипедів і суперприз - автомобіль Toyota Corolla.

"... в цілому по місту зараз повний курс імунізації 2 дозами вакцини пройшли тільки близько 12% дорослого населення (36,6 тис. Осіб). Я вважаю, що це безвідповідально по відношенню до суспільства в целом.Т ех людей, які вакцинуються , ми хочемо заохотити. Тому проведемо акцію з розіграшами в кілька етапів 100 цінних подарунків. Це велосипеди і телевізори і суперприз - автомобіль ", - зазначив Сергій Моргунов.

Акція пройде з початку вересня і до 31 грудня.

Для того, щоб всі бажаючі змогли взяти в ній участь, розіграші призів будуть проводити тричі 19 жовтня, 15 листопада і 17 грудня.

Реєстрація учасників акції повинна початися 1 вересня і завершиться: для першого розіграшу - 17 жовтня, для другого розіграшу - 13 листопада, для третього розіграшу - 15 грудня. Вінничани, які взяли участь в першому розіграші, але не виграли призів, автоматично стають учасниками другого і третього розіграшів.

Переможців акції визначать за допомогою електронного сервісу, шляхом вибору випадкових чисел серед зареєстрованих учасників.

19 жовтня і 15 листопада буде розіграно по 15 телевізорів і 15 велосипедів.

А 17 грудня - 20 телевізорів, 20 велосипедів і суперприз - автомобіль Toyota Corolla.

Приєднатися до акції зможуть жителі Вінницької міської територіальної громади у віці від 16 років, що мають декларацію з сімейним лікарем і пройшли повний курс вакцинації (отримали дві дози вакцини від COVID-19, дозволеної для використання на території України Міністерством охорони здоров'я України).

Щоб стати учасником акції, потрібно буде зареєструватися на офіційному сайті Вінницької міської ради на сторінці «вакцинують. Збережи життя ». Також можна буде звернутися з письмовою заявою до будь-якого відділення ЦНАП «Прозорий офіс» Вінниці. Далі всі деталі і новини про проведення акції вінничан постійно інформуватимуть на офіційному сайті міської ради та через засоби масової інформації.