Гарячі новини

У Львові відкриється інтерактивна інсталяція «Вмісти своє життя у валізу», яка пропонує зануритись у досвід понад 1,5 млн вимушених переселенців з Криму та Донбасу

4 червня  відбудеться відкриття інтерактивної інсталяції «Вмісти своє життя у валізу», яка пропонує жителям Львова зануритись у досвід понад 1,5 млн вимушених переселенців з Криму та Донбасу. Про  це повідомляють організатори, передає Ostrovok.

"Детально продуманий простір з елементами квесту та 360-відео змусить відвідувачів за кілька хвилин символічно пережити раптовий від’їзд, пройти контрольно-пропускний пункт, знайти нове помешкання та зрозуміти, як це – почати.Запрошуємо представників медіа, громадських організацій та усіх зацікавлених на офіційне відкриття інсталяції", - розповіли організатори.

Початок 11:00 до 13:00. Вітальна кава з 10:30.

Львівський палац мистецтв, вул. Коперника, 17

СЕРЕД СПІКЕРІВ:

  • Оксана Яковець, радник Міністерства соціальної політики України з питань ВПО у Львівській області.
  • Алім Умероджа, співзасновник Кримськотатарського культурного центру «Кримський Дім у Львові», керуючий партнер адвокатського бюро.
  • Катерина Богуславська, координаторка проектів у ГО «Інтерньюз-Україна».
  • Дмитро Зінчук, менеджер проектів у ГО «Інтерньюз-Україна».

Перелік спікерів доповнюється.

Реєстрація: http://bit.ly/2wrpflD

КОНТАКТНІ ОСОБИ:

Дмитро Зінчук, тел. 095 085 1884, dzinchuk@internews.ua

Катерина Богуславська, тел. 093 145 4473, kboguslavska@internews.ua

Facebook-подія: https://www.facebook.com/events/650192345426547/

Після Львова проект буде представлений в Одесі з 11 до 31 липня.

Ініціатива має на меті сприяти подоланню стереотипів та упереджень, що існують стосовно переселенців, а також поглибити взаєморозуміння між жителями різних регіонів України.

Проект реалізується громадською організацією «Інтерньюз-Україна» за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва Німецького фонду Маршалла.