Гарячі новини

У Красноармійську і Маріуполі відкрилися всі виборчі дільниці

У Красноармійську і Маріуполі відкрилися всі виборчі дільниці. Про це повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії.

"Зараз всі 250виборчих дільниць (213 – в місті Маріуполь і 37 – в місті Красноармійськ) відкриті і працюють у штатному режимі. Надзвичайних подій, які могли б перешкоджати проведенню голосування на виборчих дільницях не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що органи ведення Державного реєстру виборців у цих містах своєчасно подали в Центральну виборчу комісію відомості про відкриття виборчих дільниць і початку голосування на них.

У ЦВК додали, що сьогодні проходить голосування на повторних місцевих виборах Мирнівського сільської голови, 12 депутатів Мирнівської сільської ради та одного депутата Ольшанської селищної ради (Миколаївська область), а також Колодеженського сільського голови (Волинська область).

Нагадаємо, що сьогодні, 29 листопада, проводиться голосування на чергових виборах депутатів Красноармійської міської ради та міського голови, а також депутатів Маріупольської міської ради і мера міста.