Гарячі новини

Сьогодні в Івано-Франківську область поступили 350 тисяч медичних масок, 2 апарати штучної вентиляції легень, 20 дихальних апаратів, пульсоксиметри, інвазивні насоси - ОДА

Сьогодні Івано-Франківщина отримала 350 тисяч медичних масок, два апарати штучної вентиляції легень, 20 дихальних апаратів, а також пульсоксиметри, інвазивні насосиотримала з мобільного державного резерву партію медичних засобів для боротьби з поширенням COVID-19, повідомляє ОДА.

За словами т.в.о. голови обласної державної адміністрації Віталія Федоріва, ця допомога буде розподілена між усіма закладами первинної та вторинної ланки системи охорони здоров’я област.

«Сьогодні в область поступили 350 тисяч медичних масок, два апарати штучної вентиляції легень, 20 дихальних апаратів, є також пульсоксиметри, інвазивні насоси. Це та допомога, яка необхідна нашим закладам, – сказав Віталій Федорів. – Ми сподіваємося, що завдяки таким поставкам, підтримці коштами місцевих бюджетів та благодійників нам вдасться забезпечити лікарні необхідними засобами захисту та інвентарем».

Вчора Івано-Франківщина отримала гуманітарну допомогу з Китаю – експрес і лабораторні тести для виявлення коронавірусу.

2 апарати ШВЛ і 350 000 масок – Прикарпаття отримало допомогу з держрезерву 1

.