Гарячі новини

"Сьогодні на засіданні Тристоронньої контактної групи було знято всі перешкоди на шляху до зустрічі у Нормандському форматі на найвищому рівні "- Оліфер

Сьогодні на засіданні Тристоронньої контактної групи було знято всі перешкоди на шляху до зустрічі у Нормандському форматі на найвищому рівні, повідомила в Фейсбук прес-секретар представника України ТКГ в Мінську  Леоніда Кучми Дарка Оліфер.
 
Дарка Оліфер написала: "Сьогодні на засіданні Тристоронньої контактної групи було знято всі перешкоди на шляху до зустрічі у Нормандському форматі на найвищому рівні - розведення сил та засобів в районі н.п. Золоте, Петрівське та Станиця Луганська стало останніми кроками в цьому напрямку.
 
Проведення зустрічі лідерів країн Нормандської четвірки найближчим часом прискорить вирішення всіх актуальних питань з врегулювання конфлікту.
 
Оскільки сьогодні в Мінську з технічних причин не відбулося засідання гуманітарної підгрупи, українська сторона наполягала на проведенні завтра, 13 листопада, відеоконференції цієї підгрупи."