Гарячі новини

Складна ситуація виникла на автошляхах Новоайдарського, Марківського, Міловського та Попаснянського районів, а також Лисичанська та Станиця Луганська (ФОТО)

Минулої доби, 04 січня, рятувальники Луганщини 7 разів виїжджали на допомогу водіям, які через погіршення погодних умов опинилися у складних ситуаціях.Про це поідомляє ГУМНС.

Складна ситуація виникла на автошляхах Новоайдарського, Марківського, Міловського та Попаснянського району а також міста Лисичанська та смт Станиця Луганська, де рятувальники надавали допомогу водіям автомобілів. За допомогою автомобілів підвищеної прохідності та тросів, усі транспортні засоби були відбуксовані на безпечні ділянки дороги.

О 15:26 у смт Мілове рятувальниками було витягнуто на чисту ділянку дороги вантажний автомобіль Mercedes benz, водій транспортного засобу за медичною допомогою не звертався.

О 20:57 в наслідок ускладнення погодних умов на автодорозі смт Новоайдар - с. Окніне — м. Попасне до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що водії  2-х легкових автомобілів DACIA Logan та Нива 2114 не можуть продовжити рух та потребують допомоги. Особовим складом 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області за допомогою троса та спеціальної техніки було відбуксовано транспортні засоби на чисту ділянку дороги.

У той самий час у смт Станиця Луганська надзвичайники відбуксували карету швидкої медичної допомоги, яка не могла самостійно продовжити рух.

О 22:21 - Марківський район, с. Веселе - рятувальниками було надано допомоги кареті швидкої медичної допомоги, яка поспішала на виклик до хворого. за допомогою автомобіля підвищеної прохідності та тросу авто було витягнуто на чисту ділянку дороги. 

22:31 - м. Щастя особовим складом рятувального відділення 32-Ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області було визволено зі снігового замету карету швидкої допомоги та відбуксовано на чисту ділянку автодороги.

О 00:25 у с. Комишуваха, що у Попаснянському районі надзвичайники надали допомогу водію автомобіля “ЗАЗ Vida” який став заручником негоди. За допомогою  за допомогою автомобіля підвищеної прохідності САРМ С-ГАЗ транспортний засіб був відбуксований на чисту ділянку дороги.

Головне управління ДСНС України у Луганській області звертається до громадян із закликом бути максимально уважними та обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху під час погіршення погодних умов