Гарячі новини

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль та міністр МВС Арсен Аваков зранку вилетіли з Києва до Івано-Франківської області

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль та міністр МВС Арсен Аваков зранку вилетіли з Києва до Івано-Франківської області.Про це повідомив Денис Шмигаль.

“Жахливі паводки на Прикарпатті, Буковині та Закарпатті. Вилітаю в Івано-Франківську область, щоб на місці скоординувати діяльність органів влади у подоланні наслідків негоди”, -– написав Шмигаль.

Також на Франківщину вилетіли командувач Національної гвардії України Микола Балан і голова ДСНС України Микола Чечоткін. 

Глава держави обговорив з урядом питання допомоги людям, які потерпають від повеней і сильних опадів, і поставив завдання відправити до постраждалих регіонів гуманітарний вантаж.

Президент Володимир Зеленський тримає на контролі ситуацію в західних областях України, де вирує негода, повідомляє Офіс  Президента.

«Повені – це страшна проблема, яка вимагає ретельного стратегічного вирішення. А зараз ми маємо оперативно потурбуватися про людей, які залишаються без світла, чиї домівки затопило», – сказав Президент.

Володимир Зеленський щодня заслуховує звіт про розвиток ситуації з негодою. Нині рятувальники ведуть роботи в чотирьох областях: Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій.