Гарячі новини

На сайті електронних петицій триває збір підписів за розпуск Верховної Ради України VIII скликання. Вже зібрано більше 12 тис. підписів

На сторінці електронних петицій Офіційного інтернет-представництва Президента України триває збір підписів за розпуск нинішнього складу Верховної Ради. 

Текст петиції:

Відповідно до ч. 2 ст. 5 Конституції України носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи місцевого самоврядування.

ст. 69 Конституції України визначає, що народне волевиявлення здійснюється через вибори, референдум та інші форми безпосередньої демократії.

21 квітня 2019 року Український народ, з підтримкою понад 73% обрав свого Президента. Однак, Верховна Рада України, яка за даними різних соціологічних досліджень має найнижчу довіру у суспільстві (4-8 %), вступає у конфронтацію до новообраного Президента України Володимира Олександровича Зеленського.

У зв'язку з тим, що парламент, не користується підтримкою в суспільстві та по суті стає оппонентом вибору українського народу, вимагаємо згідно зі своїми повноваженнями розпустити Верховну Раду України VIII скликання.

 

Зараз петицію підтримали вже майже 13 тис. чоловік.

Варто звернути увагу на наступне: для відволікання уваги від суті питання і для розпорошення голосів на цьому ж сайті використано політтехнологію реєстрації багатьох інших петицій з подібною назвою і зі схожими текстами. Тому Варто переходити за вірним посиланням.