Гарячі новини

На Франківській митниці в день розмитнюють до 400 авто в день. Це дало бюджету більш як півмільярда гривень

 З Івано-Франківської митниці вже надійшло більш як 524,6 млн грн  в бюджет митних платежів після розмитнення легкових автомобілей. Про цеповідомляє Івано-Франківська митгиця ДФС.

З них 221,7 млн грн сплачено за автомобілі, що були ввезені на митну територію України у період з 1 січня 2015 року та поміщені в митні режими "транзит" або "тимчасове ввезення". 

З початку вступу в дію змін у податкове та митне законодавство щодо розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації на Івано-Франківській митниці ДФС оформлено 8492 транспортних засоби, з них – 3528 так званих "євроблях". За словами митників, 12 лютого став рекордним днем в оформленні автомобілів на іноземній реєстрації. Кількість розмитнених авто цього дня склала 413 автомобілів, з яких 206 "євроблях".

З метою забезпечення максимальної кількості митного оформлення транспортних засобів громадян прикарпатські митники працюють в посиленому режимі. Зокрема, встановлено позмінний робочий графік підрозділів митного оформлення з 8 до 17 год. та з 13 до 22 год., робочий тиждень продовжено з понеділка по суботу та додатково залучено 12 працівників митниці.