Гарячі новини

На Франківщині наприкінці жовтня вперше відбудеться Всеукраїнський форум ветеранів АТО

В Яремче  (Івано-Франківська обл.) наприкінці жовтня відбудется  Всеукраїнський форум ветеранів АТО "Проекти та ініціативи".Майданчиком для обміну досвідом і втілення ініціатив стане туристичне Яремче, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа"

Відпочити духом і тілом. Знайти однодумців. Та відкрити для себе нові можливості. Саме на це скерований Всеукраїнський форум ветеранів АТО «Проекти та ініціативи». На Прикарпатті його проведуть вперше. Наприкінці жовтня. Майданчиком для обміну досвідом і втілення ініціатив стане туристична Яремча.

Зі своєї сторони івано-франківські АТО-вці представлять власні успішні ініціативи. Серед них – «Житло воїнам АТО», «Реабілітація побратимів» і «Медичне обстеження та лікування». Основна умова, відзначають, проекти повинні бути аполітичними. Та налічувати не менше трьох сотень учасників бойових дій у своєму регіоні. Особливу увагу організатори приділять працевлаштуванню ветеранів АТО. Ця проблема, запевняють, нині особливо актуальна.

А на тих, хто прагне творчо себе реалізувати, чекають цікаві зустрічі та майстер-класи, розповідають організатори. На одному із них бійців навчатимуть навіть письменництва.

Триденний Ветеранський форум збере учасників із 16-ти областей України. Відпочинок для них підготували інтерактивний. Від екскурсій туристичним краєм до кіносеансів. Ветеранам АТО покажуть воєнний детектив Зази Буадзе «Позивний Бандерас». Та організують зустріч зі знімальною групою.