Гарячі новини

Мешканцям Новоолександрівки, що на лініі зіткнення залишається без електрики, отримали від Червоного Хреста сонячні батареї та паливні брикети

Мешканці Новоолександрівки Луганської області, що на лініі зіткнення продовжує жити без електрики, отримали на зиму від  Міжнародного Комітета Червоний Хрест сонячні батареї та поливня брикети.Про це Ostrovok повідомляє прес-служба Міжнародного Комітета Червоного Хреста.

 

"Село Новоолександрівка Луганської області розташоване майже на самій лінії зіткнення. Тут залишаються 20 мешканців, які змушені жити без електроенергії та транспортного сполучення з найближчим містом Попасна. Відсутність електрики частково вдалося компенсувати наданням невеликих сонячних батарей. Мешканці села регулярно отримують допомогу у вигляді продуктових наборів та предметів гігієни, а також курей та корму для птиці. Щоб зима не видавалася такою лютою для тих, хто змушений тут залишатися, ми нещодавно роздали кожній сім’ї Новоолександрівки по 3 тони паливних брикетів", -повідомляє керівник прес-служби Олена Лошакова.