Гарячі новини

Карітас-Спес-Харків розпочинає новий медичний проект для переселенців з Донбасу

Релігійна місія “Карітас-Спес-Харків” Харківсько-Запорізької Дієцезії Римсько-Католицької Церкви починає виконання гуманітарного медичного проекту в рамках Акції “Папа для України”.

За умовами проекту з 1 вересня 2017 до 31 січня 2018 року, переселенці з Донбасу, які проживають в м. Харкові та Харківській області, що мають потребу в лікуванні та знаходяться в скрутному матеріальному становищі, надавши копію паспорта, ідентифікаційного кода, довідки переселенця та рецепту (призначення) лікаря, зможуть безкоштовно отримати медикаменти вартістю до 800 гривень.

Запрошуємо зареєструватися на отримання допомоги такі категорії соціально незахищених громадян, як інваліди, пенсіонери, діти сироти, багатодітні родини, самотні матері, важкохворі, люди, які страждають на цукровий діабет, серцево-судинні захворювання, людей у скрутному матеріальному положенні, які потребують медичної допомоги.

В рамках проекту працює два лікарі: терапевт-кардіолог та педіатр-неонатолог, які безкоштовно надають консультації переселенцям у рамках проекту. Раз на тиждень соціальні працівники проекту будуть виїжджати в Харківську область і приймати переселенців у містах Чугуїв, Лозова, Куп’янськ, Ізюм.

Зареєструватися можна у м. Харкові, вул. Гоголя, 4, у соціальному центрі “Карітас-Спес-Харків” або онлайн заповнивши анкету https://goo.gl/forms/RoCn7OXewvIoCsIU2