Гарячі новини

Гордон возглавит предвыборный штаб партии Смешко

Журналист Дмитрий Гордон стал главой предвыборного штаба политической партии Игоря Смешко «Сила и честь», которая будет участвовать во внеочередных парламентских выборах. Об этом сам Смешко сообщил у себя в Facebook.

«Дорогі Друзі!

Передвиборча кампанія набирає обертів і політична партія «Сила і Честь» впевнено продовжує процес партійної розбудови та об’єднання у своїх лавах професіоналів.

Ми впевнені, що навіть в умовах браку часу, ресурсів і доступу до популярних ЗМІ, маючи таку велику підтримку співвітчизників, саме партія «Сила і Честь» стане тією рушійною силою, навколо якої буде сформовано якісну і дієву парламентську більшість.

Наша місія: привести нарешті справжніх професіоналів до Верховної Ради та Уряду - людей, які люблять Україну, вірять у її успіх та знають, як його досягти!

Ми ставимо перед собою амбітні завдання, оскільки віримо у нашу з Вами перемогу! Віримо, що професіонали у владі повернуть Честь Україні!

Повідомляю також, що сьогодні головою нашого передвиборчого штабу став відомий журналіст та громадський діяч – Дмитро Гордон.

При цьому він ще раз підтвердив, що не буде балотуватися до Верховної Ради України. Відразу після виборів він планує повернутись до професійної діяльності журналіста., — отметил политик.

Напомним, внеочередные выборы в ВР пройдут  21 июля.