Гарячі новини

Гончарук ввійшов до аналітичного "Центру Євразія", який є складовою частиною американської Атлантичної ради, та відправився у США "навчатися"

Колишній прем’єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що наступні місяці проведе переважно у США, де буде "навчатися", повідомив у Facebook-сторінка Гончарука.

Гончарук увійде до команди аналітичного "Центру Євразія" (Eurasia Center), який є складовою частиною американської Атлантичної ради (Atlantic Council)

"Наступні місяці проведу в Північній Америці. Переважно на Вашингтонщині.Там буде відбуватись багато важливого, що безпосередньо впливатиме і на Україну. Ще один важливий фронт роботи для майбутнього нашої країни.Та і давно хотів подивитись на Україну з відстані. Іноді так загальну картину видно значно краще, бо коли знаходишся в потоці нашого щоденного політичного трешу часто емоції беруть гору", написав він.

 Гончарук зазначив, що буде "ділитися думками" і "повернеться сильнішим".

Про те , що колишній прем’єр увійде до команди аналітичного "Центру Євразія" (Eurasia Center), який є складовою частиною американської Атлантичної ради (Atlantic Council), стало відомо на початку вересня.