Гарячі новини

Цей парламент – абсолютно недієздатний, він приймає закони, які не мають нічого спільного з тим, що потрібно людям - Бойко

Цей парламент – абсолютно недієздатний, він приймає закони, які не мають нічого спільного з тим, що потрібно людям. Про це сказав засновник "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко, пише 112 канал.

"Цей парламент – абсолютно недієздатний, він приймає закони, які не мають нічого спільного з тим, що потрібно людям, що вони чекають, і кожен місяць перебування цього парламенту на своїх позиціях – це погіршує становище країни. Це сьогодні головна проблема України – це парламент, президент відходить – повинен піти і парламент", - сказав він.

"У нас є власна позиція, ми в найважчі часи були в опозиції, тому що ми маємо підтримку наших виборців, на підтримку громадян України, і наші ключові базові принципи – вони знайшли підтримку і доказом того є те, що за мене проголосувало 2 млн 200 тис людей, тому ми впевнені, що ми праві, і ми будемо відстоювати інтереси наших громадян", - додав Бойко.

На питання, чи буде "Опозиційна платформа - За життя" в опозиції до Зеленського, Бойко відповів, що все залежить від політики нового президента.

"Це залежить від політики, яку він буде проводити", - сказав Бойко.