Гарячі новини

Асоціація учасників АТО має намір охороняти безпеку політичних акцій у Франківську

Асоціація учасників АТО має намір сприяти дотриманню правопорядку під час політичних акцій в Івано-Франківську. Про це в соцмережі Facebook повідомив заступник керівника міської Асоціації учасників АТО Василь Андріїв.

“У світлі останніх подій, які відбуваються в різних містах на території України, ми, як ветеранська спілка Міська Асоціація учасників АТО не можемо не заявити про свою чітку позицію! Ми категорично засуджуємо висвітлені факти корупції в Укроборонпромі! В найважчі для України часи маргінали мали зухвалість наживатися на державному бюджеті! Особи, які організували та приймали участь у корупційних схемах, мають бути притягнуті до відповідальності, а цей кричущий випадок повинен бути показовим”, – йдеться в повідомленні,пише Галка.

Атовці закликають патріотичні та ветеранські рухи утриматись від радикальних дій. Насамперед, йдеться про відношення до цивільних громадян, які відвідують ті чи інші заходи.

“З числа активних учасників Ветеранського руху Івано-Франківщини утворено Громадську Варту. Ця організація покликана, на громадських засадах, сприяти дотриманню правопорядку усіма суб’єктами суспільства на території Івано-Франківська. Враховуючи наведену вище інформацію, запевняємо, що Ветеранська спільнота не залишиться осторонь подій анонсованих тими чи іншими організаціями! І всіма можливими законними способами сприятиме правопорядку, безпеці та спокою містян”, – каже Андріїв.

Андріїв наголошує, що "будь-які рухи, організації чи утворення повинні відбуватися згідно із законами України та в межах Конституції".