Гарячі новини

Активістів зі Сходу запрошують повчитися і отримати гранти

Отримати нові знання і грантову підтримку можуть активні жителі підконтрольної частини Донецької і Луганської областей з квітня по грудень 2021 р. Про це йдеться на сайті Академії.

Учасникам пропонують: безкоштовне навчання (як працювати над своїми професійними і лідерськими навичками); як розвивати свою діяльність і успішно співпрацювати з іншими активістами, організаціями та місцевою владою; які є сучасні тенденції і перспективи розвитку громадського сектора, підтримка менторів та рекомендації, як розвивати  громадську організацію. обмін досвідом, тести для отримання сертифіката, доступ до матеріалів курсу.

Хто може взяти участь?

Жителі підконтрольних Україні територій Донецької і Луганської областей, які займаються громадською або соціальною діяльністю.

А саме: керівники, члени, активісти або волонтери громадських об'єднань або спілок, зареєстрованих як юридичні особи; керівники або члени громадських рад при органах виконавчої влади, місцевого самоврядування або комунальних підприємствах та установах; представники ініціативних груп; лідери думок, громадські активісти або волонтери, які не є членами організацій.

Для цього треба до 15 березня заповнити анкету за  посиланням.

Для участі відберуть до 170 бажаючих.

Конкурс буде проходити в 2 етапи: попередній відбір. Заповнення веб-анкет зацікавленими кандидатами. Аналіз анкет і формування списку кандидатів до наступного етапу. Повторне анкетування та інтерв'ю відібраних кандидатів. Затвердження списку учасників-переможців. Оприлюднення результатів конкурсного відбору.

Для довідки: Академія громадського активізму - програма, яку реалізує Фонд Східна Європа та Інтерньюз-Україна за підтримки проекту USAID "Демократичне врядування в Східній Україні".