Гарячі новини

Юрій Гарбуз закликав мешканців Луганщини допомогти жителям Харківщини

У зв’язку із ситуацією, що склалася внаслідок вибухів боєприпасів на території військового складу в місті Балаклія Харківської області, коли місцеві жителі вимушені покинути свої домівки через загрозу життю, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз закликає усіх небайдужих надати підтримку  сусідньому регіону. Його звернення оприлюднено на сайті Луганської ОДА.

«Нам, луганчанам, як нікому зрозуміла біль харків’ян. Бо майже півтори року тому наше Сватове опинилося в подібній ситуації. Тоді нам на допомогу прийшла вся Україна. Звертаюся до бізнес-кіл, підприємців, волонтерських та громадських організацій з проханням допомогти жителям Харківщини в складні часи, насамперед, у будівельних матеріалах. У першу чергу потрібно скло, шифер, деревина, плівка та інше, що використовується для відновлення осель. Упевнений, що наші земляки і цього разу продемонструють свої найкращі риси: чуйність, милосердя та  щирість души», – наголосив Юрій Гарбуз.

Координатор з надання допомоги:

заступник начальника – начальник відділу планування та координації дій у надзвичайних ситуацій управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Кульшай Юрій Володимирович, тел.: 095-651-21-05.

Контактна особа:

головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Гриньова Олена Миколаївна, тел.: 095-528-87-03.