Гарячі новини

Юрій Гарбуз терміново вирушив до Києва вирішувати питання щодо виплати заборгованості із заробітної плати шахтарям

Голова Луганської ЦВА Юрій Гарбуз терміново вирушив до Києва вирішувати питання щодо виплати заборгованості із заробітної плати шахтарям, - повідомляє прес-служба  Луганської ЦВА.

Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко під час зустрічі з ініціативною групою шахтарів ПАТ «Лисичанськвугілля». Також у заході взяв участь заступник голови ОДА Вадим Данієлян.

«Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз цієї ночі терміново вирушив до Києва, аби розглянути можливі шляхи вирішення проблеми погашення заборгованості заробітної плати шахтарям Лисичанська та ситуацію навколо ТОВ «ЛЕО». Очільник області зустрінеться з Прем’єр-Міністром України Володимиром Гройсманом і Міністром енергетики і вугільної промисловості України Ігорем Насаликом», – наголосив Юрій Клименко.

Так, під час вчорашньої телефонної бесіди Юрія Гарбуза з Ігорем Насаликом, Міністр повідомив, що у першій декаді серпня шахтарі отримають свої кошти, які заборгувало підприємство», – зазначив заступник голови облдержадміністрації.

Також Юрій Клименко повідомив робітникам вуглевидобувної галузі Луганщини, що Ігор Насалик чекає на зустріч з ініціативною групою шахтарів у четвер у Києві та висловив сподівання щодо можливого прискорення процесу видачі заборгованості: «Керівництво облдержадміністрації щиро зацікавлено та докладає усіх зусиль задля невідкладного вирішення цього вкрай важливого питання. Ми відкриті до діалогу. Упевнений, що тепер вам є про що повідомити робітникам, які бастують під землею».