Гарячі новини

Віталій Комарницький: Проекту відновлення та відбудови зруйнованого мосту через Сіверський Донець у Станиці Луганській не існує, ведеться робота з його розробки

Проекта відновлення та відбудови зруйнованого мосту через Сіверський Донець у Станиці Луганській не існує, ведеться робота з його розробки Про це повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький, передає Depo.Донбас.

"На даний час, практично, немає ще проекту. Коли президент приїздив на КПВВ, то багато інституцій казали, що є проект, залишається тільки його реалізація. Все, що ми перевірили, нічого не було. Цим зараз займаються у Києві у науково-дослідницькому інституті. Але він більше спеціалізується на залізобетоні, а там ми бачимо конструкцію металеву, тому ще підключили на субподряд… Ця організація знаходиться в Ізюмі, вони приїдуть, вже будемо сам договір укладати, тобто не буде стадії розробки… все плануємо починати паралельно", - заявив посадовець.

Комарницький також повідомив, що для зручності громадян на час ремонту зруйнованого мосту через Сіверський Донець планується зробити тимчасовий обхідний міст.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з`явилась інформація про виділення 60 мільйонів євро на відбудову мосту Комітетом Червоного хреста.