Гарячі новини

СКЕЛЕЛАЗИ ЛУГАНЩИНИ ПІДКОРЮЮТЬ ВСЕУКРАЇНСЬКІ П'ЄДЕСТАЛИ

Минулого тижня у місті Нетішин (Хмельницька область) відбулись Всеукраїнські змагання зі скелелазіння серед юніорів та юнаків (трудність, швидкість, етап), на яких луганські  спортсмени вибороли 10 нагород (4 золота, 4 срібла та 2 бронзи).Про це повідомляє Департамент молоді та спорту Луганської ЦВА.

Луганську область гідно представили шість спортсменів комплексної дитячо-юнацької спортивної школи 1 відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради:  Олексій Мишко, Олександра Віхрова, Дар’я Мостова, Артемій Теряник, Катерина Зомарєва та Ярослава Пащук.

Відповідно до регламенту, спортсмени змагалися у лазіння на швидкість та трудність.

Так, у змаганнях на швидкість (класика) серед дівчат 2006-2007 років народження Катерина Зомарєва посіла друге місце. За крок до п’єдесталу зупинилась Олександра Віхрова – четверте місце.

Серед юнаків 2006-2007 років народження  Артемій Теряник у лазінні на швидкість (класика) та трудність виборов два золота.

Серед дівчат 2002-2003 років народження у швидкості (рекорд) та трудності Дар’я Мостова стала срібною призеркою змагань.

Не поступився кількістю медалей і Олексій Мишко, який завоював також два срібла серед  юнаків 2002-2003 років народження (швидкість, трудність).

А ось, у лазінні на трудність бронзові медалі розділили дві представниці Луганщини  – Олександра Віхрова та Катерина Зомарєва.

А  наймолодша учасниця змагань Юлія Макогон також проявила себе,  виборовши дві золоті медалі серед дівчат 2008-2009 року народження – у лазінні та трудність та швидкість.