Гарячі новини

Сергій Гайдай запевнив, що сервісна зона КПВВ «Станиця Луганська» " майже готова" і запросив представників СММ ОБСЄ на її відкриття

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай зустрівся з делегацією СММ ОБСЄ в Україні на чолі з Яшаром Халіт Чевіком.

 

«Трьохізбенка та Щастя стали об’єктами ворожих обстрілів, постраждала цивільна інфраструктура, мирні жителі. Окупантом застосовуються артилерія та бойові дрони. Майже щодня захисники України зазнаюти втрат. Для безпекової ситуації області це є тривожним сигналом про посилення ескалації бойових дій. Попри це ми працюємо і відновлюємо інфраструктуру та створюємо сервісні зони на КПВВ», сказав Гайдай.

Сергій Гайдай підкреслив, що сервісна зона КПВВ «Станиця Луганська» майже готова і запросив представників СММ ОБСЄ на її відкриття.

Він проанонсував створення подібної зони на КПВВ «Золоте».

"Сергієм Гайдаєм було вкотре наголошено про готовність відкрити всі три пункти пропуску, проте поки що бойовики так і не розпочали пускати людей з протилежної сторони", повідомляє прес-служба ОДА.